četvrtak, 16. ožujka 2017.

Tri šolje ovog čaja skidaju 8 cm sa struka: Vitko telo za 7 dana! (RECEPT)


Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo reči hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Pripremite ga, pijte tri puta dnevno i uverite se sami!

Sastojci: zeleni čaj, cimet i lovorov list.

Priprema: Prokuvajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procedite.

Primena: Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja.

Ne morate da menjate ishranu: Caka da skinete 3,5 kg kao od šale!
Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Uz tri šolje ovog čaja dnevno značajno ćete smšati, naročito na kritičnim tačkama tela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već posle 7 dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prve nedelje gubi u proseku 8 cm u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.


EmoticonEmoticon