četvrtak, 29. lipnja 2017.

Sipala je Listerin na vatu a zatim protrljala ispod pazuha. Posle samo par minuta nije mogla da veruje svoim ROĐENIM očima! Evo i zašto


Listerin se zapravo može koristiti na mnogo alternativnih načina. Pogledajte ove neverovatne ideje koje će vam sigurno olakšati život! Iako deluju čudno, one su zapravo veoma efikasne!

Zašto Listerin?
Listerin sadrži mnogo korisnih sastojaka, kao što su: majčina dušica, eukaliptus i alkohol. Zapravo nije ni čudo što se ovaj proizvod može koristiti na toliko kreativnih načina! Pogledajte na koji sve to način možete koristiti listerin:
Utrljate ga ispod pazuha
Da li vam je ikada nestalo dezodoransa u nezgodnom trenutku? Listerin je odličan za borbu protiv neprijatnih mirisa kad god ste u nevolji! Jednostavno nanesite listerin na vatu i utapkajte ispod pazuha.
Namažite Listerinom mesto na kom osećate svrab
Koliko god čudno zvučalo, natapkajte mesto gde vas je ujela neka buba Listerinom, odmah ćete osetiti olakšanje. Takođe se preporučuje kod svraba od uboda na otrovni bršljen ili otrovni hrast.
Nakvasite kosu Listerinom
Iznenađujuće je da je Listerin pogodan da se oslobodite od peruti. Iako ovo nikada nije postalo popularno, mnogi sugerišu da bi trebalo probati. Dodajte Listerin i izmasirajte kožu glave, kosu umotajte u peškir i operite kosu ponovo nakon 20-ak minuta.
Listerin je odličan za pseću dlaku
Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca ne koriste razne sprejeve protiv buva već na dlaku svoji ljubimaca nanose Listerin.
Ova alternativna metoda je odlična jer se ne koriste jake hemikalije. Mnogi preporučuju mešanje Listerina sa šamponom za ljubimce ili mešanje Listerina sa vodom i to koriste kao sprej.
Očistite lice
Mnogi koriste Listerin za čišćenje lica, pogotovo ukoliko imaju akne. Preporučuje se čišćenje lica listerinom ujutru i uveče.
Držite četkicu za zube u Listerinu
Baš kao što se Listerin bori sa bakterijama u vašim ustima, tako se brine i za vašu četkicu. U čašu sipajte Listerin i ostavite četkicu u njemu nekoliko sati, to bi trebalo da odradi posao.


EmoticonEmoticon