nedjelja, 25. lipnja 2017.

NE MORATE POD NOŽ, EVO ČIME MOŽETE UKLONITI SKORO SVE VRSTE CISTI!


Ciste se javljaju na različitim dijelovima tijela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i bolne ali što je također problem, često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana.
Iz tog razloga smo pronašli i isprobali prirodni lijek protiv cisti koji nije teško napraviti. Glavni sastojak lijeka je kaktus aloja .

Evo recepta i uputstva za pravljenje:

– Pola litra medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat)
– Pola kilograma domaćeg meda
– 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina
– Pola kilograma kafe od cikorije (npr Divka)
– 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova)

Priprema:
Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmješate. Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali.
Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mjestu da odstoji 14 dana. Nakon stajanja, procjedite smjesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jedna supena kašika.
Bitno je da želudac bude prazan prije i poslije korištenja lijeka kako se ne bi mješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.
Po svjedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama.
Nećete pogriješiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta.
Djeca također mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. ( ova mjera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se procentalno smanjuje prema težini djeteta , npr dijete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan).


EmoticonEmoticon