srijeda, 14. lipnja 2017.

SAZNAJTE 7 SIGURNIH ZNAKOVA KOJI UKAZUJU DA IMATE SVOG ANĐELA ČUVARA I DA JE UVJEK TU UZ VAS!

Od malena nam govore da postoje anđeli koji nas čuvaju i koji su uvijek uz nas. Ipak, kako rastemo i upoznajemo surovost svijeta oko nas, sve manje vjerujemo u priče o njima.

Međutim, da li vam se nekad dogodilo da ako ste sami u prostoriji, osjetite nečije prisustvo ili vam se učini da vas neko doziva? Nemojte se plašiti, to vam samo anđeli poručuju da su tu i da brinu o vama.

Evo nekoliko primjera kako da slijedeći put lakše primjetite da je neko tu s vama, a da se ne uplašite.

NAGLA PROMJENA TEMPERATURE

Obično ljudi osjete da je odjednom u prostoriji u kojoj sjede toplo, ili imaju osjećaj da postoji neka aura koja ih okružuje. To je znak da je anđeo u blizini. Osim toga, može se osjetiti nagli osjećaj jeze ili golicanja po vratu.

MISTERIOZNI, NEOBJAŠNJIVI MIRIS

To je obično miris koji do sada niste nikad osjetili i nećete moći da ga identifikujete.

RAZLIČITA SVJETLOST U SOBI

Ako vidite zrake svjetla koji dopiru s drugog kraja sobe ili primjećujete sjenke, to je još jedan od znakova da je vaš anđeo čuvar u blizini, Ipak, ne plašite se, nećete ga vidjeti sve do trenutka dok vi to ne zaželite.

ČUJETE GLASOVE KOJI POKUŠAVAJU NEŠTO DA VAM KAŽU

Ako je glas u vidu šapata ili nejasan, pošaljite mentalnu poruku anđelu da priča glasnije i nemojte odmah da pomislite da je to što čujete samo plod vaše mašte.

BIJELA PERA KOJA SE POJAVLJUJU NA MJESTIMA GDJE NE TREBA DA BUDU

Ovo je pravi znak da su anđeli s vama i da su spremni da odgovore na vaše molitve.

POJAVLJUJU SE U SNU S RJEŠENJEM VAŠIH PROBLEMA

Ujutru ćete se sigurno osjećati pozitivije i samouvjerenije.

IMATE OSJEĆAJ DA JE JOŠ NEKO S VAMA U SOBI

Moguće je da osjetite kao da je neko upravo prošao pored vas ili pak da stoji tik uz vas. Anđeli će nekad jednostavno svoje prisustvo učiniti i više nego očiglednim. Da li vam se nekad dogodilo da se nalazite u prodavnici i ne možete da se odlučite između dve stvari, ili dve knjige, i da odjednom to nešto sklizne s police, a da ga niste ni dotakli?

Izvor: telegraf


EmoticonEmoticon