utorak, 12. prosinca 2017.

MOJA PRIČA POČINJE U JEDNOM MALOM SELU, RODITELJI MI SE BAVE POLJOPRIVREDOM...


Moja prica pocinje u jednom malom selu, roditelji mi se bave poljoprivredom. Nismo imali mnogo para, ziveli smo siromasno. Bili smo srecni kada tata dodje posle napornog posla kuci i zagrli nas. Ali ja sam zelela vise, zelela sam da izlazim i provodim se, da zivim u velikom gradu, i da nosim lepu garderobu, da imam momka. Ukratko zelela sam da imam sve, a nisam imala nista. Posto sam bila jedan od odlicnih ucenika sa jakim uspehom, dobila sam stipendiju, odlucila sam da upisem fakultet u Beogradu. Velika zelja ka boljem zivotu, a ja dete sa sela nisam ni slutila da cu u tako velikom gradu biti predmet ismejavanja. Na fakultetu su me devojke zaobilazile u sirokom luku, kao da sam sugava. A momci su izbegavali da komuniciraju samnom. Nije bilo bas sve onako kao sto sam zamisljala, morala sam nekako da skupim pare, posto je zivot u Beogradu jako skup. Pocela sam da radim kao konobarica u obliznjem kaficu. Naravno onoliko, koliko sam vremena imala posle faksa.
Malo po malo pocela sam da kupujem jednu po jednu stvar koju sam zelela. Popravljalo mi se i drustveno stanje. Izlazila sam po kaficima, pa onda i u klubove. Tamo sam upoznala jednog decka koji mi se jako svideo, imao je zelene oci, preplanuo ten, meke i pune usne, snazne ruke i leden pogled. Ponudio se da me odveze kuci, pristala sam. Ljubazno mi je otvorio vrata na svojoj Golf cetvorci, bila sam poprilicno sigurna da je zeleo nesto vise samnom. Zastao je na pola puta i skrenuo u neku ulicu gde se zaustavio, rekao mi je da se ne plasim i da zeli samo da popricamo. Pitao me je da li sam vec bila sa nekim muskarcem, odgovorila sam mu da nisam. Primakao je svoje usne mojim, poljubio me je nezno i rekao mi je da zeli da budem samo njegova. Poverovala sam mu u tu pricu, bila sam mlada, naivna, zaljubila sam se u njega. To je bila moja prva ljubav. Rekao mi je da idemo na zadnje sediste, pristala sam. Skinuo mi je majcu, mazio me po struku i ljubio po vratu, zatim mi je skinuo i brusvalter, lizao mi i ljubio grubi. Gurnuo mi je ruku u farmerke, a meni su gace vec bile vlazne, to se lepilo po njegovim prstima. To vece sam spavala sa njim bilo mi je prelepo. Posle mi se vise nije javljao. Niti sam ga ikad vise videla u zivotu. Posle njega upoznala sam mnoge i spavala sam sa mnogo njih. Jednostavno se*sa mi nije bilo dosta. Postala sam jako zgodna i prolepsala sam se. Momci su se divili mojom zategnutom zadnjicom, uskim strukom i velikim grudima. Volela sam sebe, i oni su voleli mene. Pocela sam da pijem i pusim. Ocene na faksu su mi bile znatno manje ali nisam marila. Pored bogatih momaka koje sam privlacila dobijala sam besplatno pice po klubovima. Ponudili su me i sa drogom, nisam je uzimala na pocetku, ali kasnije sam bila preumorna za izlaske pa sam pocela da koristim spid. Za tu vrstu droge sam imala para, a kokain sam uzimala samo na racun bogatih momaka koji su se to neko vreme lepili na mene kao da sam magnet. U medjuvremenu majka mi je otkrila da ima rak, ali posto je on bio u kasnoj fazi nije ni stigla da se operise, umrla je. Otac mi se promenio skroz nikad ga nisam videla tako slomljenog i uplakanog. Bio je besan na sudbinu sto ga je odvojila od njegove voljene. Faks nisam uspela da zavrsim, ali sam ostala u Beogradu, u medjuvremenu sam nasla bolji posao koji radim i imam dovoljno para za sebe i da posaljem nesto ocu za lekove.
On je bio ponosan na mene. Nije ni slutio u sta se pretvorila njegova mala devojcica. Dve godine kasnije i on je umro, previse je tugovao, lekove nije koristio. To me je toliko slomilo da sam resila da se smirim i pocnem da zivim normalno. Skidala sam se sa droge na suvo. Bolovi su bili neverovatni, nisam mogla da jedem, plakala sam iz dana u dan zeleci samo da umrem i da se resim svih ovih bolova, ali nikada nisam smela da dignem ruku na sebe. Nisam uspela, dosao mi je drugar koji je isto zavisnik od droge, koji je znao da sam ja konzumirala drogu. I kada me je video na podu bledu kao krpu, povracka i mokraca svuda po sobi, puls mi je bio jako slab, uzeo je spric i uvukao je heroin i moju venu. Bila sam srecna sto sam prezivela ali ne i sto je opet droga u mom ogranizmu. Droga je bila parazit u mom telu jela me je malo po malo iznutra. Na njega se nisam ljutila jer znam da nije imao izbora u takvoj situaciji. Poceli smo da se gledamo drugacije, zaljubili smo se jedan u drugog. To je bila moja druga najveca ljubav. Imao je braon dugu kosicu, tople crne oci, prelep osmeh. Bio je bled i od droge se osusio. Ali to mi nije bilo bitno. Zavolela sam ga. Bilo nam je lepo zajedno. Nocu bi smo dugo i nezno vodili ljubav a preko dana bi smo isli na posao ili spavali. Ta euforija trajala je samo 3 ipo godine dok nije umro. Ne samo zbog konzumiranja droge, vec je bolovao i od HIV-a. Sto sam saznala od njegovog oca, kome je on to rekao dok je bio ziv. Taj dan sam preplakala, planirali smo vencanje, a sada bacam ruzu na njegovo mrtvo telo koje zakopavaju tri metra ispod zemlje. Otisla sam da se testiram. Uplaseno sam cekala rezultate i kada sam ih konacno dobila u njima je pisalo da sam HIV-pozitivna. Odjednom sam sa lica obrisala suzu koja se neprimetno slivala niz moj obraz. Nasmejala sam se iskreno, jer sam znala da cu se resiti svih poroka, i dobicu taj vecito trazeni mir tek kada umrem. Opet cu videti svog oca i majku, i opet cu biti srecna sa mojom ljubavi. Mozda cu bas tamo postici sve ono za cime sam u zivotu zudela, a nikada nisam uspela da dostignem taj cilj u ovom surovom svetu. Kad nam se u zivotu dese lose stvari svi zelimo samo jedno, da nam se vrati predhodni, nesavrseni zivot koji smo vodili dok nismo upali u neke druge neprijatne price..
komicnistatusi.rs


EmoticonEmoticon