subota, 28. svibnja 2016.

RECEPT ZA PILETINU KOJI TREBATE ODMAH ZAPISATI : MUŽ KAŽE BOLJA NEGO U RESTORANU.. I JA SE SLAŽEM :)



SASTOJCI:

    1/2 kg piletine ( ja sam koristile file )

    ulje za prženje (koje volite)
    250 dl jogurta
    bosiok
    Marinada
    2 kašike ulja (koje volite)
    1 kašika aleve paprike
    1 mala glavica crvenog luka (kapule)
    2 češnja bijelog luka
    so, biber

PRIPREMA:

Štapnim mikserom ( ili u blenderu ) napravite marinadu od ulja, crvene paprike, oba luka.

Piletinu dobro uvaljati u pripremljenu smjesu i pržiti na malo zagrijanog ulja i pustiti da se fino zapeče s obje strane.

Pred kraj prženja meso zaliti sa jogurtom u koji ste umješali bosiok (količina po želji). Pustite neka se malo krčka. Poslužite uz šta vam drago.
Prijatno! 


EmoticonEmoticon