petak, 13. svibnja 2016.

JAGODE U BIJELOM - ČISTI VOĆNI UŽITAK

Jagode sa rozen korama i finom kuhanom kremom. Pufasta tekstura i prefini okus je sigurno garancija čistog užitka.
Jagode u bijelom
Sastojci

    1 pakiranje rozen kora
    1 l mlijeka
    200 grama glatkog brašna
    300 grama šećera
    3 vrećice vanili šećera
    250 grama maslaca ili margarina
    1 žlica ruma
    jagode



Priprema

    1.

    Brašno izmješajte sa 3-4 dcl mlijeka, a ostatak mlijeka zakuhajte sa šećerom i vanili šećerom.

    Dodajte brašno sa izmješanim mlijekom i kuhajte dok se ne zgusne.

    U hladno dodajte izmiksani maslac ili margarin i rum.
    2.

    Prvu koru namažite dijelom kreme, a jagode izrežite na listiće pa slažite.

    Ja sam slagala na svaku drugu koru.
    3.

    Kolač s nečim opteretite da se dobro sve spoji.


EmoticonEmoticon