nedjelja, 12. lipnja 2016.

BRZI RUČAK: ZAPEČENE PILEĆE ŠNICLE

Nikako ne uspijevate sve zadovoljiti istim jelom. Ne brinite jer zapečene pileće šnicle podjednako vole sve generacije, a vama preostaje da za objedom primate komplimente i dijelite repete.
Zapečene pileće šnicle
Sastojci za 4 osobe
600 g pilećih odrezaka
2 žličice Vegete Twist za piletinu By Podravka
250 ml slatkog vrhnja
2 žlice ulja
50 g naribanog sira edamera

Priprema
1.
Piletinu narežite na tanje odreske i pospite Vegetom Twist piletina pa neka odstoji oko 30 minuta.
2.
Odreske popecite u tavi na zagrijanom ulju sa svake strane oko 5 minuta, do zlatno žute boje.
3.
Pripremljene odreske stavite u vatrostalnu posudu, prelijte slatkim vrhnjem, pospite naribanim sirom i pecite u pećnici zagrijanoj na 230°C oko 10 minuta.
Posluživanje
Odreske poslužite uz kuhano povrće po želji.
Savjet
Umjesto edamera, možete upotrijebiti bilo koji drugi polutvrdi sir.
Izvor: coolinarika.com


EmoticonEmoticon