srijeda, 15. lipnja 2016.

PEČENI KRUMPIRI NA MASLACU

Savršeni krumpirići, svi koji su ih probali oduševili su se okusom, probajte :)
 
Sastojci

1. kg krumpira za pečenje
malo vegete po ukusu
oko 50 gr maslaca
dodatno:
Papir za pečenje

Priprema

Papir za pečenje postavite u pekač u kojem ćete peći krumpire.

Krumpire nasijecite na četiri jedanaka dijela, zatim ih prelijte sa vrućim maslacem kojeg ste ugrijali u mikrovalnoj, dodajte vegete, sve dobro rukama promiješajte da se fino maslac i vegeta povežu sa krumpirima.

Stavite ih na papir za pečenje i pecite dok ne porumene, svakako probajte da li su pečeni prije vađenja.

Slobodno ih jednom okrenite sa žlicom, oni neće biti zalijepljeni, ostat će savršenog oblika, maslac im daje poseban okus.

Posluživanje

Poslužujem ih uz fino pečeno meso, umake, salate a svakako su savršeni i bez drugih priloga.

Izvor: www.coolinarka.com


EmoticonEmoticon