Sastojci:
BISKVIT:
200 gr ušećernog kikirikija
6 bjelanjaka
6 žlica brašna
2 žlice šećera
KREMA:
2 Pudinga vanilin
6 žumanjaka,
3 žlice šećera,
2 žlice brašna
1 l mlijeka,
1 margarin za kreme,
2 reda otopljene čoklode za kuhanje
1 Vanilin šećer
1 rum šećer
1 Limun šećer
Prije kreme: 2-3 žlice otopljene nutelle
5-6 kom petit keksa kakao
Priprema
1.
Popržiti ušećereni kikiriki,staviti foliju u kalup za torte,na dno posipati kikiriki,i na to snijeg od bjelanjaka ,šećera i brašna
2.
Peći 10 min ,izvaditi iz role,ohladiti,i okrenuti biskvit tako da kikiriki bude gore
3.
skuhati kremu od pudinga,brašna i žutanjka,u ohlađenu kremu staviti izrađeni margarin,podjeliti na dva dijela,u jedan dio staviti otopljenu čokoladu i rum šećer,u svijetli dio limun šećer
4.
prije stavljanja krema na biskvit,na kikiriki staviti otopljenu nutellu i natrgati petit kakao kekse
5.
prvo staviti žutu kremu,pa tamnu kremu.Ukrasiti šlagom ili po želji…:-)
EmoticonEmoticon