Sastojci:
– 2 komada pilećih grudi
– paradajz (čeri ili običan)
– crni luk
– tvrdi sir, oko 150 gr
– začini (po ukusu)
Priprema:
Iseći pileće grudi, malo istucati.
Smestiti u tepsiju
Na polukolutove iseckan luk slažemo na piletinu
Na kolutove iseckan paradajz ređamo na piletinu
Ogozgo posuti omiljenim začinima i stavljamo u zagrejanu rernu na 180-200 stepeni
Kada je piletina skoro gotova, izvadite iz rerne i pospite izrendanim sirom
Vratite u rernu još na nekoliko minuta. Gotovo!
Piletina je sočna i veoma ukusna. Servira se sa bilo kojim garnirom ili salatom.
Izvor: uspesnazena.com
Unordered List
srijeda, 15. lipnja 2016.
UKUSAN LJETNI OBROK: PILETINA SA PARADAJZOM I SIROM
Artikel Terkait
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
EmoticonEmoticon