utorak, 29. prosinca 2015.

ISPOVIJEST: U prostituciju sam ušla pre pet godina...



U prostituciju sam ušla pre pet godina jer mi je bio potreban novac. Coveka za kog sam radila sam upoznala u klubu u kojem sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorečiv, a izgledao je kao dobar čovek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena.
Govorio mi je da sam prelepa i da će klijenti otkinuti za mnom, što će mi doneti odličnu zaradu. Pokazao mi je fotografije prostitutki koje rade za njega. Sve su bile lepe i delovalo je kao da su zadovoljne. Pristala sam. Nakon toga kreće pravi pakao. On je dogovarao s kim ću se viđati. Trebalo je da za veče spavam samo s jednim muškarcem, ali dešavalo se da moram da odradim trojicu. Međutim, oni su tražili i oralno, maltretirali su me i iživljavali se, a kad bi prošlo plaćeno vreme, ne bi me puštali. Lupali su mi šamare jer su želeli još. Žalila sam se čoveku za koga sam radila, koji me nije zaštitio, već mi je davao manje novca ili me je tukao. Ucenjivao me je, maltretirao, čupao za kosu, a kad sam mu saopštila da ga napuštam, pretio je, udarao me i govorio mi da ne mogu tek tako da odem.
Isla sam na sve ili ništa, pobegla sam, primila metak u ruku ali uspela sam da se izvucem. Morala sam da napustim državu plašeći se da me ne nadje i ubije me. Sada živim normalno i hvala bogu na tome, okrenula sam novi list.
komicnistatusi.rs


EmoticonEmoticon