petak, 13. svibnja 2016.

FINA PILETINA U OMOTAČU OD KRUMPIRA



Sastojci
    500g pilećih fileta
    1 kom krumpir
    1 jaje
   
2 žlice Pšenično glatko brašno Podravka
    sol,papar
    100ml ulje za prženje



Priprema

    1.
     Stanjite filete da dobijete lijepe šnicle .Posolite ih i popaprite. Ogulite i naribate krumpir pa ga naribate na ribežu .Posolite ga i ostavite stajati 5 min.Iscijedite dobro rukama krumpir da izađe što više tekućine.Dodate jaje ,brašno .Dobro promiješate smjesu malo je popaprite .  
Nanesite sa jednom žlicom na jednu stranu šnicela pa stavite peči u zagrijanu masnoću na stranu na koju ste nanijeli namaz Dok se peku nanesite namaz i na gornju stranu .Pecite s jedne i druge strane dok ne dobiju finu zlatnu boju.Ocijedite na papiru .
coolinarika.com 


EmoticonEmoticon