petak, 20. siječnja 2017.

Ako duva ispod vrata, OVO je najjeftinija i najurednija IZOLACIJA: bez starih krpa po podu i bez promaje u domu


Fantastičan način da spriječite hladan vazduh da ulazi kroz otvor od ulaznih vrata! Evo rješenja koje će čuvati toplotu u vašem domu i uštedjeti dosta novca…

Možete potrošiti sve energiju i truditi se da zagrijete dom, ali vaš novac i vaš trud odlazi bespovratno ako kroz prazan prostor ispod vaših vrata prolazi hladnoća! Ne očajavajte, imamo odlično i vrlo jeftino rješenje koje će pomoći da se u vašem domu toplota što drže zadrži!

Ova praktična stvarčica je u svijetu popularna i mnogi je već imaju u svom domu, ali u Srbiji još uvijek nije tako poznata, a sigurni smo da bi mnogima koristila, piše Lepa & srećna.

Reč je o “cijevi” od stiropora koju možete kupiti po vrlo pristupačnim cijenama u prodavnicama alata i bolje snadbjevenim farbarama, rezultat koji se postiže korišćenjem potpuno će vas oduševiti. Inače se koristi za izolaciju vodovodnih cijevi.
Ova “cijev” od stiropora je isječena na sredini i dovoljno je samo da je raspakujete i stavite ispod svojih vrata i hladan vazduh više neće ulaziti u vaš dom. Raširite razrez i navucite na donju ivicu vrata. Elastični stiropor će se oblikovati prema vašim vratima. Najbolje od svega je što vam ovaj praktičan predmet neće smetati da zatvarate i otvarate vrata.

Pogledajte video i na 0:30 saznajte kako se ova magična sprava za izolaciju vrata koristi!
Izvor: lepaisrecna.rs


EmoticonEmoticon