srijeda, 18. siječnja 2017.

STARICA (71) SE UDALA ZA MLADIĆA (17): Nećete vjerovati GDJE ga je upoznala…


71-godišnja žena udala se za 17-godišnjaka, samo tri sedmice nakon što ga je upoznala na sahrani svog najstarijeg sina Roberta (45).

Kada je ucviljena penzionerka po Almeda Errell došla da se oprosti sa svojim sinom, navodi da je posljednja stvar na koju je mislila bila da će pronaći ljubav.

Međutim, nakon 21-dnevne romanse, ona i Gary Hardwick, kojemu je sada 18 godina, vjenčali su se na maloj ceremoniji.

– Bilo je prekrasno, kao u mojim najljepšim snovima. Ona je zaista moja «žena iz snova», a fizički dio našeg odnosa ne može biti bolji – tvrdi Gary.

– Nikada nisam doživjela nešto bolje. Nisam imala vezu poput one sa Garyem – slaže se Almeda.

On je došao da živi u njenu kuću, u kojoj stanuje i Almedin unuk Aaron, koji je 3 godine stariji od Garyja. U domu u Seviervilleu (Tennessee, SAD) su i Almedina kćerka DeAnna (40), i 16-godišnja unuka Indianna.

– Nisam tražila novog muškarca, ovo sa Garyem se jednostavno dogodilo – navodi 71-godišnjakinja, umirovljena asistentkinja u supermarketu i majka četvero djece.

Bila je udana za gospodina Donalda pune 43 godine, a njen bivši suprug je preminuo 2013. Almeda kaže da je nakon te smrti, koja ju je izuzetno pogodila, bila jako tužna i da je duboko u sebi tražila «srodnu dušu».

Garry je svoju po mnogima perverznu sklonost prema starijim ženama otkrio kad mu je bilo svega 8 godina, nakon što se zaljubio u učiteljicu. Prije ovog braka bio je u vezi sa 77-godišnjakinjom, u kojoj mu nije bilo dobro.

Izvor: Doznajemo.com


EmoticonEmoticon