Sastojci
1 kg krumpira
5-6 jaja
1-2 para domaćih kobasica
2 žlice ulje za prženje
5 dl kiselog vrhnja
Vegeta, sol i papar
Priprema
1
Skuhati krumpir u vodi ( ja kuham bez soli ), oguliti i narezati na ploške. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute. Skuhati jaja, oljuštiti ih i narezati na kolute
U nauljenu posudu za pečenje poslagati pola narezanog krumpira i posoliti ga.
2
Na krumpir poslagati narezana jaja……
3
….a zatim kobasice.
4
Na kraju sve pokriti preostalim krumpirom, posipati Vegetom, popapriti i posoliti…..
5
……pa preliti kiselim vrhnjem.
6
Zapeći u pećnici na temperaturi 0d 180° C 20 do 30 minuta dok sve lijepo ne zarumeni.
http://www.coolinarika.com
EmoticonEmoticon