Sastojci
220 g brasna (kod mene ostro)
150 g mljevenih ljesnika
100 g secera
1 vanilin secer
200 g hladnog maslaca
za dekoraciju :
200 g mlijecne cokolade za prelijev (Kuvertüre)
Priprema
1.
Napravit tijesto od navedenih sastojaka, zamotati u prozirnu foliju pa ostavit 1h u frizider.
Formirati valjke debljine i duzine prsta, redati na pleh ooblozen papirom za pecenje i staviti da se peku oko 15 min na 200°C.
2.
Cokoladu isjeckat i stavit da se istopi na pari na srednjoj vatri. Umakati krajeve keksica i ostavit da se osuse.
3.
Pa posluziti sa ostali delicijama.
Posluživanje
Naljepse je praviti ih sa djecom, probajte ako vam se svidaju.
220 g brasna (kod mene ostro)
150 g mljevenih ljesnika
100 g secera
1 vanilin secer
200 g hladnog maslaca
za dekoraciju :
200 g mlijecne cokolade za prelijev (Kuvertüre)
Priprema
1.
Napravit tijesto od navedenih sastojaka, zamotati u prozirnu foliju pa ostavit 1h u frizider.
Formirati valjke debljine i duzine prsta, redati na pleh ooblozen papirom za pecenje i staviti da se peku oko 15 min na 200°C.
2.
Cokoladu isjeckat i stavit da se istopi na pari na srednjoj vatri. Umakati krajeve keksica i ostavit da se osuse.
3.
Pa posluziti sa ostali delicijama.
Posluživanje
Naljepse je praviti ih sa djecom, probajte ako vam se svidaju.
EmoticonEmoticon