Sastojci:
500 g biskvit keksa od pomorandže
2 pudinga od vanile
500 ml mleka
5 kašika šećera
100 g kokosovog brašna
Priprema:
1. U šerpu sipati 400 ml mleka, dodati šećer, pa staviti na ringlu da provri.
2. Ostatak mleka razmutiti s pudingom od vanile, tea zakuvati u ključalo mleko. Mešati neprekidno dok se ne zgusne i ostaviti da se ohladi.
3. Biskvit keks s prelivom od čoklade preseći napola, na njega naneti fil od pudinga i preklopiti drugom polovinom keksa tako da čokolada bude sa gornje strane.
4. Gotov kolač uvaljati u kokos i ostaviti da se stegne i ohladi.
500 g biskvit keksa od pomorandže
2 pudinga od vanile
500 ml mleka
5 kašika šećera
100 g kokosovog brašna
Priprema:
1. U šerpu sipati 400 ml mleka, dodati šećer, pa staviti na ringlu da provri.
2. Ostatak mleka razmutiti s pudingom od vanile, tea zakuvati u ključalo mleko. Mešati neprekidno dok se ne zgusne i ostaviti da se ohladi.
3. Biskvit keks s prelivom od čoklade preseći napola, na njega naneti fil od pudinga i preklopiti drugom polovinom keksa tako da čokolada bude sa gornje strane.
4. Gotov kolač uvaljati u kokos i ostaviti da se stegne i ohladi.
EmoticonEmoticon