ponedjeljak, 21. ožujka 2016.

ŠNICLE OD MLJEVENOG MESA - OVAKO IH JA PRAVIM I MENI SU NAJBOLJE..PROBAJTE OVAJ RECEPT,TOPLO VAM PREPORUČUJEM

Fasirane snicle sa povrcem


Sastojci
500 gr mlevenog govedjeg mesa
2 osrednja krompira
2 sargarepe

1 glavica crnog luka
1 jaje
malo soli i brasna

Priprema
1.
U mleveno meso narendati krompir i sargarepu,
dodati jaje i posoliti ,dodati sitno iseckan
crni luk i sve dobro sjediniti.
2.

Praviti snicle velicine po zelji,
uvaljati u brasno, potapkati i prziti
na vrelom ulju.
3.
Kad se stvori korica smanjiti temperaturu,
okrenuti snicle i prziti desetak minuta na
najnizoj temperaturi.
Posluživanje
Sluziti uz tarator salatu.


EmoticonEmoticon