četvrtak, 9. ožujka 2017.

OVO ULJE JE ODLICNO ZA ZGUSNJAVANJE I RAST KOSE,TREPAVICA I OBRVA!


Većina ljudi jednostavno gledaju na nevjerojatne prednosti ovog ulja za njegu kose i kože jer oni to vide kao ulje s ljepljive i guste konzistencije. Istina je da je to prirodno i pristupačan lijek koji je savršen za toliko kože i kose pritužbe. Tako da ne treba zanemariti prednosti ricinusovog ulja.Ricinusovo ulje je sjajan lijek ako imate tanku kosu. Ona također pomaže u smanjenju ožiljak tkiva i dobivanje glatke i sjajne usne

LIJEK ZA obrve i kosu

Kupite hladno i organske pritisne ricinusovog ulja (mora biti heksan-free)
Nanesite ricinusovo ulje na obrve dnevno nakon pranje lice noću
Učinite to za 3 mjeseca i vaše obrve će postati znatno tamniji i deblji. To će biti najbolje primijeniti ricinusovo ulje noći.

KAKO ricinusovo ulje poslu?

Te bi trebao primjenjivati ricinusovo ulje na glavu, trepavice i obrve. Ovo ulje sadrži visoke količine ricinolne kiseline. Ova kiselina je vrlo učinkovit prirodni anti-gljivične i antibakterijsko sredstvo, te pomaže u inhibiciji rasta dlačica bakterijama ili gljivicama.

Drugi način ricinusovo ulje radi je zbog svoje debljine njega kaputi vaše kose i sprječava pada. To je naprćen sa omega 9 masnim kiselinama, što daje hrana za kosu, dlake i kože oko sebe. Ricinusovo ulje će prodrijeti u pore i folikule duboko i osigurati hranu. To je mahuna u kojoj se proizvodi kose.

Budući da ricinusovo ulje ima visoki sjaj, ona također pruža kosu dobru njen sjaj. To je razlog zašto biste trebali početi koristiti ovaj ekstra kosa raste kućni lijek.

POMOĆ s kosom ponovni rast

Dovoljno je staviti 2 kapi ricinusovog ulja na rukama. Utrljajte ih i glatko kroz krajeve kose. Ne primjenjivati višak tome, jer ne žele imati vrlo težak masnoća. Suptilan sjaj može biti i više nego dovoljno. Te bi trebao primjenjivati ga vrlo lagana i povećati ga pronaći pravi iznos koji je idealan za vaš tip kose. Možete koristiti ricinusovo ulje kao svoj skalp liječenje i ponovno rasti kosa na glavi. Ricinusovo ulje se može širiti dodajući rastopljeni koštica marelice ulje, kokosovo ulje ili neki drugi upaljač ulje.

Pure ricinusovo ulje može biti savršen za stanjivanje rubova kose. Primijeni ovo ulje u svoje trepavice sa svjetlom ruku. To će pomoći u izradi Vaše trepavice jači i deblji, a spriječava ih iz postaje tanka i prolio.

Koriste ricinusovo ulje ZA SMANJENJE ožiljak tkiva i za glatke, svijetle usnice

Ricinusovo ulje je također koristan za keloidne ožiljke tipa i raznih ožiljaka imaju otvrdnu ožiljak tkiva. To je zato što je u stanju dubokog prodiranja u više slojeva kože. To može pomoći u omekšavanje kože na visokoj razini, tako da je razbiti dubokog ožiljka. To može pomoći u njihovom izglađivanje.

Ricinusovo ulje je također koristan kao bijeli stimulirajuće sredstvo krvnih stanica. On je koristan u smanjenju upalnog odgovora u potkožnom tkivu. Ulje je, dakle, i dalje korisna u povećanju brzine zacjeljivanje rana i smanjuje ožiljke na bržu stopu.

Još jedna korist od ricinusovog ulja je da pomaže u zaštiti svoje usne od elemenata. Usne su poznati za regeneraciju i oporavak na brzoj tarifi. Međutim, oni lako mogu postati suha i početi piling kada su dehidrirani. Također možete koristiti kao prirodan sjaj za vaše usne. Ricinusovo ulje pomaže povećavajući i zdravlje i izgled vaših usana.

Danna Norek je osnivač na AuraSensory.com. Njena linija proizvoda uključuje njegu kože, za njegu kose i proizvoda za njegu tijela. Njezina balzam za usne je ricinusovo ulje kao glavni sastojak i pruža zaštitu, sjaj i vlagu na usnama. Linija proizvoda također se sastoji od Natural Shine Jačanje šampon koji mu je bez sulfata. Ostali proizvodi uključuju dubinsku hidrataciju uređaj, široko popularan vitamin C i MSM krema za lice i prirodni dezodorans.

1 komentari so far

Tko ovo preveden na hrvatski?


EmoticonEmoticon