Pages

subota, 21. listopada 2017.

SENDVIČ POLE SA SUDŽUKOM I KROMPIROM.. ODLIČNO PREDJELO ILI MEZE!!!

Fine, aromatične pole krumpira sa suđukom, vi naravno možete korisiti bilo koju sušenu kobasicu pikantnu ili manje pikantnu po ukusu.

Sastojci
    500g većih krumpira
    2-3žlice maslinovog ulja
    malo soli
    1/2žličice Timijana/origano
    70g tanko narezanog suđžuka ili kobase po ukusu
    oko 70g ribanog sira
    sitno nasjeckani vlasac ili peršin



Priprema

    1.
Krumpir oguliti, oprati i narezati na ploške, ne pre tanke.Poslagati na lim na koji ste stavili papir za pečenje, pokapati /premazati/ maslinovim uljem, lagano posoliti i poparite te posuti timijanom.Peči u zagrijanoj pećnici na 200C/20-25 min , dok ne dobije finu boju.
    2.
Poslagati na svaki krumpir fetu suđuka , posuti ribanim sirom , vratiti na 5 min. u pećnicu da se sir otopi, izvaditi, posuti sitno nasjecanim peršinom ili vlascem.

Nema komentara:

Objavi komentar