PRVA SAM GODINA MEDICINE I JUČE SAM DEFINITIVNO ODLUČIO ŠTA ĆU DA SPECIJELIZIRAM....


Prva sam godina medicine i juče sam definitivno odlučio šta ću da specijaliziram :). Otišao sam kod druga na kafu jer kako studiram u drugom gradu nisam ga vidio 3-4 mjeseca, ali me dočekala njegova mama i rekla mi da je njen sin otišao hitno do oca u firmu. Inače su vlasnici jedne građevinske firme. Međutim ponudila mi da popijem sa njom kafu i da ga tako sačekam da se vrati. Prihvatio sam, jer teta Brankica mi je kao druga mama jer smo se ja i njen sin baš družili, bukvalno smo kao braća.
Tako dok smo pili kafu i razgovarali o mome studiranju, rekla mi je da je u zadnje vrijem nešto baš peče i svrbi dole. Bilo mi je neugodno, a onda je ustala i zamolila me da je pregledam, jer sam ja sada već na neki način doktor, kako je rekla. Nisam znao šta da kažem, a ona se počela skidati. Skinula je sve sa sebe i njeno prekrasno tijelo iako ima 43 godine, je bilo na metar ispred mene. Ne znam zašto, možda što je to bilo prvi puta u životu da sam vidio žensko tijelo bez odjeće, jer sam nevin, ali sam se toliko napalio da sam je bez razmišljanja oborio na trosjed i naša tijela su se spojila. Nikada je nisam gledao na taj način, ali nakon ovoga imam želju da ne izlazim iz njenog kraveta, da vječno budemo u njemu i da radimo onostvari. Rekla mi je da sam pravi doktor i da sam joj dao pravi lijek, te mi je dala 100 eura, jer kako kaže svaki lijek ima cijenu i plaća se.
Toliko je sretna da mi je rekla da više neću stanovati u studentskom domu i obećala je da će mi iznajmiti veliki stan samo za mene kako bih na miru mogao učiti, a i da nju imam gdje liječiti, kada joj lijek zatreba. Sve je super, samo da nije mama mog najboljeg druga, nekako me, kada se toga sjetim baš postidim.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »